01/08/2021 01/08/2021 Την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στα Μάρμαρα Πάρου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και τέλεσε το Μνημόσυνο του αειμνήστου Νικολάου Παπαδάκη. Αντί κηρύγματος ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Εκκλησία και Επιστήµη στον αγώνα κατά...
01 Αυγούστου, 2021 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 23:44

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρμάρων Πάρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Παροναξίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαρμάρων Πάρου

Την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στα Μάρμαρα Πάρου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και τέλεσε το Μνημόσυνο του αειμνήστου Νικολάου Παπαδάκη.

Αντί κηρύγματος ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Εκκλησία και Επιστήµη στον αγώνα κατά της πανδηµίας» καθ΄ ότι την προηγούμενη Κυριακή, διεκόπη η ανάγνωσή της με απρεπή τρόπο, από νεαρά εκκλησιαζομένη. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος, λαμβάνοντας τον λόγο, καυτηρίασε την προαναφερθείσα ασεβή πράξη και απηύθυνε ευχές προς τους πιστούς επί τη εισόδω στην ευλογημένη περίοδο του Αγίου Δεκαπενθημέρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων