06/10/2021 06/10/2021 Την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου και τέλεσε τα Μνημόσυνα των αειμνήστων Βασιλείου Βιλαντώνη και Μάρκου Αυλιτή. Ακολούθως ευλόγησε τους άρτους, τους οποίους προσέφεραν οι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου Αγίου της...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 15:24

Ο Παροναξίας Καλλίνικος ευχήθηκε στους Δικαστικούς

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος ευχήθηκε στους Δικαστικούς

Την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου και τέλεσε τα Μνημόσυνα των αειμνήστων Βασιλείου Βιλαντώνη και Μάρκου Αυλιτή.

Ακολούθως ευλόγησε τους άρτους, τους οποίους προσέφεραν οι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου Αγίου της Ελληνικής Δικαιοσύνης, Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Μετά το «Δι’ ευχών» η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου κ. Μαρία Μάρκου, πραγματοποίησε σύντομη ομιλία. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους τους Δικαστικούς, Εισαγγελικούς και λοιπούς λειτουργούς στο χώρο της Δικαιοσύνης, πλουσία την χάρη του Θεού στη ζωή τους και ο Άγιος Διονύσιος να αποτελεί πάντοτε, κυρίως για εκείνους, ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων