03/11/2022 03/11/2022 Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Άσπρο Χωριό Πάρου όπου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής, παρακολούθησε εκδήλωση για το Επος του ‘40την οποία πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων-Αρχιλοχιτών Πάρου. Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρόεδρο του  Συνδέσμου κ....
03 Νοεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 10:51

Ο Παροναξίας Καλλίνικος σε εκδήλωση για το Έπος του ’40 στο Άσπρο Χωριό Πάρου

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος σε εκδήλωση για το Έπος του ’40 στο Άσπρο Χωριό Πάρου

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Άσπρο Χωριό Πάρου όπου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής, παρακολούθησε εκδήλωση για το Επος του ‘40την οποία πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων-Αρχιλοχιτών Πάρου.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρόεδρο του  Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο με θέμα: «1940-41 Ημέρες Ηρώων». Επίσης, προβλήθηκαν εικόνες και βίντεο από τα γεγονότα του Έπους του 1940 καθώς και από την εύρεση των ομαδικών τάφων των Ηρώων μας στην Αλβανία κατά τα έτη 1998-1999.

Στο τέλος της εκδηλώσεως τον λόγο έλαβε ο ιεράρχης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την ευγενή πρόσκληση συμμετοχής του σε αυτήν, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» και τον ομιλητή κ. Κωνστ. Ροδόπουλο καθώς και όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωσή της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων