14/09/2022 14/09/2022 Τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος σε εκπαιδευτήρια της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας. Ειδικότερα, τέλεσε την Ακολουθία  του Αγιασμού στο στο ΕΠΑ.Λ Φιλωτίου, στο Γυμνάσιο και το ΓΕ.Λ Τραγαίας,  στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χαλκείου και  στο 4ο Δημοτικό της πόλεως της Νάξου. Ο ιεράρχης μίλησε με τους...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 17:16

Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τον Αγιασμό στα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειάς του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος τέλεσε τον Αγιασμό στα σχολεία της Μητροπολιτικής περιφέρειάς του (ΦΩΤΟ)

Τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος σε εκπαιδευτήρια της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας.

Ειδικότερα, τέλεσε την Ακολουθία  του Αγιασμού στο στο ΕΠΑ.Λ Φιλωτίου, στο Γυμνάσιο και το ΓΕ.Λ Τραγαίας,  στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χαλκείου και  στο 4ο Δημοτικό της πόλεως της Νάξου.

Ο ιεράρχης μίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων και τους απηύθυνε τις πατρικές του ευχές.

Σημειώνεται ότι σε όλα τα σχολεία και των τριών νησιών της Μητρόπολης,  οι Ιερείς ανέγνωσαν προς τους διδάσκοντες και διδασκομένους, το μήνυμα του Μητροπολίτη Παροναξίας και μετέφεραν την πατρική του αγάπη και τις ευχές του προς αυτούς.

 

Διαβάστε επίσης:

Παροναξίας Καλλίνικος προς μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: Οι δοκιμασίες αντιμετωπίζονται με πίστη στο Θεό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων