02/10/2021 02/10/2021 Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 7ου Πανελληνίου Ονοματολογικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνει 1-3 Οκτωβρίου στη Νάξο, η Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία και έχει ως θέμα: «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων». Το Συνέδριο, το οποίο...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 18:51

Ο Σεβασμιώτατος στο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος στο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου όπου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 7ου Πανελληνίου Ονοματολογικού Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνει 1-3 Οκτωβρίου στη Νάξο, η Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία και έχει ως θέμα: «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

Το Συνέδριο, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Νάξιο διακεκριμένο Ομότιμο Πανεπιστημιακό Καθηγητή Φιλολογίας κ. Ιωάννη Προμπονά, πραγματοποιείται με την οργανωτική συνδρομή και χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας καθώς και άλλων φορέων του νησιού και των Κυκλάδων. Στην αρχή του Συνεδρίου ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εν συνεχεία παρηκολούθησε τις προγραμματισμένες εισηγήσεις, στο τέλος των οποίων, συμμετείχε στον διάλογο που αναπτύχθηκε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων