18/05/2021 18/05/2021 Τη Δευτέρα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Γάμου του Νεκταρίου Σκουλάτου (υιού του π. Εμμανουήλ) και υποψηφίου κληρικού μετά της Ειρήνης Φουστέρη. Κατά την διάρκεια...
18 Μαΐου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2021 - 22:05

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Γάμο ενός υποψηφίου κληρικού

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Γάμο ενός υποψηφίου κληρικού

Τη Δευτέρα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Γάμου του Νεκταρίου Σκουλάτου (υιού του π. Εμμανουήλ) και υποψηφίου κληρικού μετά της Ειρήνης Φουστέρη.

Κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ολοκάρδιες ευχές του προς τους νεονύμφους, προς τους υπερπολύτεκνους γονείς τους, τα αδέλφια τους και τους συγγενείς τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων