14/08/2020 14/08/2020 Την Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας υπεδέχθη τον προσκεκλημένο για την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και την συνοδεία του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος προεξάρχει του Πανηγυρικού Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα νήσο Πάρο, κατά την εσπέρα της 14ης Αυγούστου. Το νησί ως γνωστόν δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊου και τα...
14 Αυγούστου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 21:51

ΠΑΡΟΣ – Η έξοδος της Παναγιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΠΑΡΟΣ – Η έξοδος της Παναγιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας υπεδέχθη τον προσκεκλημένο για την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και την συνοδεία του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος προεξάρχει του Πανηγυρικού Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα νήσο Πάρο, κατά την εσπέρα της 14ης Αυγούστου. Το νησί ως γνωστόν δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊου και τα έκτακτα μέτρα εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων