29/08/2022 29/08/2022 Πανηγυρικά εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας τη  μνήμη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στην γενέτειρά του, τις Λεύκες της  Πάρου. Την Κυριακή 28  Αυγούστου 2022 το πρωί, ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον ναό της Αγίας Τριάδος Λευκών, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον μητροπολίτη πλαισίωσαν ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης...
29 Αυγούστου, 2022 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 13:43

Πάρος: Η εορτή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στην γενέτειρά του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πάρος: Η εορτή του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στην γενέτειρά του (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικά εόρτασε η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας τη  μνήμη του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στην γενέτειρά του, τις Λεύκες της  Πάρου.

Την Κυριακή 28  Αυγούστου 2022 το πρωί, ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον ναό της Αγίας Τριάδος Λευκών, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Τον μητροπολίτη πλαισίωσαν ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας, Αρχιμ. Σωτήριο Κοσμόπουλο, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, τον Αρχιμ. Νικόλαο Κρασσά, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, τον Πρεσβ. Γεώργιο Πούλια, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης και τον οικείο Εφημέριο και Αρχιερατικό Επίτροπο Υρίας, Πρωτοπρ. Γεώργιο Τριαντάφυλλο.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους ιερείς για την συμμετοχή τους στην πανήγυρη και απηύθυνε ευχές προς τους εκκλησιαζομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων