19/03/2022 19/03/2022 Ποιμαντική περιοδεία στη νήσο Πάρο, πραγματοποίησε την Β’ Εβδομάδα των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Την Δευτέρα 14/3 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και κήρυξε τον θειο λόγο. Την Τρίτη 15/3 το απόγευμα μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης...
19 Μαρτίου, 2022 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 15:00

Ποιμαντική περιοδεία του Μητροπολίτη Παροναξίας στην Πάρο

Διαδώστε:
Ποιμαντική περιοδεία του Μητροπολίτη Παροναξίας στην Πάρο

Ποιμαντική περιοδεία στη νήσο Πάρο, πραγματοποίησε την Β’ Εβδομάδα των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Την Δευτέρα 14/3 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας, όπου τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και κήρυξε τον θειο λόγο.

Την Τρίτη 15/3 το απόγευμα μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παντανάσσης Ναούσης, όπου τέλεσε την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και κήρυξε τον θείο λόγο.

Την Τετάρτη 16/3 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο χωριό Μάρπησσα, όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και κήρυξε τον θείο λόγο.

Την Πέμπτη 17/3 το απόγευμα μετέβη στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και κήρυξε τον θείο λόγο.

Την Παρασκευή 18/3 το πρωί ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην πόλη της Ναούσης, όπου προέστη της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, στην οποία συμμετείχαν μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως στις αντιπροσωπίες των μαθητών-τριών των δύο σχολείων και τους προσέφερε μικρές ξύλινες εικόνες του Αγίου Αρσενίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Λευκών, όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία της Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και κήρυξε τον θείο λόγο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων