04/04/2024 04/04/2024 Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη χθες στην Μάρπησσα Πάρου, όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Εφημερίου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρ. π. Εμμανουήλ Τζιώτη. Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμ. π. Αρσένιος Μελισσιανός, ενώ...
04 Απριλίου, 2024 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 15:11

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μάρπησσα της Πάρου

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Μάρπησσα της Πάρου

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη χθες στην Μάρπησσα Πάρου, όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή του Εφημερίου του Ιερού Ναού, Πρωτοπρ. π. Εμμανουήλ Τζιώτη.

Κατά την διάρκεια του Κοινωνικού, τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμ. π. Αρσένιος Μελισσιανός, ενώ προ του “Δι’ ευχών” ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς τους εκκλησιαζομένους για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων