26/09/2022 26/09/2022 Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 το Σαρανταήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας Μοναχής, διατελεσάσης Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου στην Πάρο. Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή και συγκεκριμένα στον ναό του Αγίου Αρσενίου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 22:08

Σαρανταήμερο μνημόσυνο της Γερόντισσας Αρσενίας στην Πάρο

Διαδώστε:
Σαρανταήμερο μνημόσυνο της Γερόντισσας Αρσενίας στην Πάρο

Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 το Σαρανταήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας Μοναχής, διατελεσάσης Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου στην Πάρο.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή και συγκεκριμένα στον ναό του Αγίου Αρσενίου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Αρσένιο Μελισσιανό, τον Εφημέριο της Ιεράς Μονής, Νικόλαο Σκαλίμη και τον Διακ. Νεκτάριο Σκουλάτο. Προ του «Δι’ ευχών» ο ιεράρχης προέστη του Μνημοσύνου της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας, στο τέλος του οποίου ομίλησε για το πρόσωπο της εκλιπούσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων