13/01/2020 13/01/2020 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κηφισιάς βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του εν Αθήναις Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου κ. Ιωάννη Τζανετή και των Μελών του Δ.Σ., ευλόγησε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιττα του ως άνω Συλλόγου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 17:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 17:08

Σε εκδήλωση του εν Αθήναις Συλλόγου Λευκιανών ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Σε εκδήλωση του εν Αθήναις Συλλόγου Λευκιανών ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κηφισιάς βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του εν Αθήναις Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου κ. Ιωάννη Τζανετή και των Μελών του Δ.Σ., ευλόγησε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιττα του ως άνω Συλλόγου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος.

Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως τιμήθηκαν από τον Σύλλογο οι νεοεισαχθέντες (οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από τις Λεύκες της Πάρου) στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδος μας.

Την εκδήλωση την οποία πλαισίωσαν η Παιδική Χορωδία και η Χορωδία Γονέων και Φίλων του Ωδείου Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής Αμαρουσίου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισίας κ. Γεώργιος Θωμάκος, η Πολιτευτής Κυκλάδων κα Δέσποινα Πρίνια καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισίας, Πρόεδροι διαφόρων Παριανών Συλλόγων και πλήθος Λευκιανών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων