03/04/2023 03/04/2023 Ο Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023  στην πόλη της Νάξου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικοδήμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και με την συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίου Μπαρούση, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας και κληρικών του νησιού. Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας ο π....
03 Απριλίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 19:37

Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην πόλη της Νάξου

Διαδώστε:
Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην πόλη της Νάξου

Ο Στ’ Κατανυκτικός Εσπερινός τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023  στην πόλη της Νάξου, στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικοδήμου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και με την συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη π. Ματθαίου Μπαρούση, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας και κληρικών του νησιού.

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας ο π. Ματθαίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Από τα πάθη μας, στο πάθος για την αγάπη του Χριστού».

Προ του «Δι’ ευχών…» ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Ματθαίο για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του καθώς και για την εμπεριστατωμένη ομιλία του και απηύθυνε ευχές προς όλους εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων