10/05/2020 10/05/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της Νάξου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία  της Κυριακής του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, όπου συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.  Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε κατά τη διάρκεια του “Κοινωνικού” το Θείο Λόγο για τους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας αφού η...
10 Μαΐου, 2020 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 13:59

Στη Νάξο κήρυξε το Θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Στη Νάξο κήρυξε το Θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της Νάξου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία  της Κυριακής του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, όπου συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. 

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε κατά τη διάρκεια του “Κοινωνικού” το Θείο Λόγο για τους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας αφού η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων