20/08/2021 20/08/2021 Την Τετάρτη 18 Αυγούστου το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στις Λεύκες Πάρου όπου επισκέφθηκε στο Μέγαρο Λευκών την «Έκθεση Τεκμηρίων» που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από Συλλόγους της Πάρου, σε συνεργασία και με άλλους φορείς και η οποία είναι αφιερωμένη στην Παριανή ηρωίδα Μαντώ Μαυρογένους και σε προσωπικότητες σχετιζόμενες με το...
20 Αυγούστου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2021 - 17:16

Στην έκθεση για την Μαντώ Μαυρογένους ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Στην έκθεση για την Μαντώ Μαυρογένους ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στις Λεύκες Πάρου όπου επισκέφθηκε στο Μέγαρο Λευκών την «Έκθεση Τεκμηρίων» που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα από Συλλόγους της Πάρου, σε συνεργασία και με άλλους φορείς και η οποία είναι αφιερωμένη στην Παριανή ηρωίδα Μαντώ Μαυρογένους και σε προσωπικότητες σχετιζόμενες με το νησί της Πάρου και που έδρασαν κατά την περίοδο της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ξεναγήθηκε στην έκθεση από τους συντελεστές της, τους συνεχάρη για την όλη προσπάθειά τους. Ακολούθως προσέφεραν στο Σεβασμιώτατο ένα μαρμάρινο αναμνηστικό στο οποίο απεικονίζεται το οικόσημο της οικογενείας Μαυρογένη, φιλοτεχνημένο από τον κ. Στυλιανό Γκίκα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων