01/02/2019 01/02/2019 Την Πέμπτη 31-1-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολότης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου (Χριστού Δάσους) Πάρου. Tον Θείον Λόγον κήρυξε ο π. Χρυσόστομος Πήχος. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απένειμε το Οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο της Ιεράς Μονής π. Νικόλαο Σκαλίμη. Εν συνεχεία...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:59

Στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους ο Μητρ. Παροναξίας

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Χριστού Δάσους ο Μητρ. Παροναξίας

Την Πέμπτη 31-1-2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολότης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου (Χριστού Δάσους) Πάρου.

Tον Θείον Λόγον κήρυξε ο π. Χρυσόστομος Πήχος. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απένειμε το Οφφίκιο του Οικονόμου στον Εφημέριο της Ιεράς Μονής π. Νικόλαο Σκαλίμη. Εν συνεχεία ακολούθησε Ιερά Λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού και μετά το πέρας προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής παρουσία της Διοικούσης Επιτροπής και όλων των υπαλλήλων και εργαζομένων του Ιερού Προσκυνήματος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα τους. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους τις θερμές ευχαριστίες του για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο έργο που επιτελεί το Ιερό Προσκύνημα, καθώς και τις εγκάρδιες ευχές του για την νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων