14/02/2023 14/02/2023 Στο Φιλότι της Νάξου μετέβη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. Φιλοτίου “ΖΕΥΣ”. Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία κοπής της Αγιοβασιλόπιττας για το νέο έτος και κατά τη διάρκεια της οποίας, τιμήθηκαν άνθρωποι...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 10:52

Στο Φιλότι της Νάξου ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Στο Φιλότι της Νάξου ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Στο Φιλότι της Νάξου μετέβη το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. Φιλοτίου “ΖΕΥΣ”.

Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία κοπής της Αγιοβασιλόπιττας για το νέο έτος και κατά τη διάρκεια της οποίας, τιμήθηκαν άνθρωποι από το χωριό, για την κοινωνική και αθλητική τους δράση, μεταξύ των οποίων και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως  Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κύλης.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα, απηύθυνε ευχές προς όλους, συνεχάρη τα Μέλη του Δ.Σ. για την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησαν και προσέφερε ένα φλουρί κωνσταντινάτο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων