02/05/2021 02/05/2021 Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου τον Μέγα Εσπερινό της Αναστάσεως και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου κατά την διάρκεια της οποίας προανήγγειλε την Ανάσταση του Κυρίου μας με το προκείμενο «Ανάστα ο Θεός…». Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας...
02 Μαΐου, 2021 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 21:05

Στο Σκαδό της Νάξου τέλεσε την Παννυχίδα της Αναστάσεως ο Παροναξίας Καλλίνικος

Διαδώστε:
Στο Σκαδό της Νάξου τέλεσε την Παννυχίδα της Αναστάσεως ο Παροναξίας Καλλίνικος

Το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος τέλεσε στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου τον Μέγα Εσπερινό της Αναστάσεως και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου κατά την διάρκεια της οποίας προανήγγειλε την Ανάσταση του Κυρίου μας με το προκείμενο «Ανάστα ο Θεός…».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έπλευσε για τη Νάξο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας μετέβη στο μικρό και απομακρυσμένο και ελαχίστων κατοίκων γραφικό χωριό της Νάξου Σκαδό όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τέλεσε μόνος του τις Ιερές Ακολουθίες της Παννυχίδος, της Αναστάσεως και του Όρθρου της εορτής του Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων