11/02/2022 11/02/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος . Προ του «Δι’ ευχών», με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ενδόξου...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 14:58

Στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Διαδώστε:
Στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων ο Μητροπολίτης Παροναξίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος .

Προ του «Δι’ ευχών», με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, ο οποίος τιμάται για την ισχυρή προστασία του έναντι των λοιμωδών νόσων, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Δέηση υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων αδελφών μας από τη νόσο του κορωνοϊού, μνημονεύοντας και τους μοχθούντας δι’ αυτούς ιατρούς καθώς και όλου του νοσηλευτικού, υγειονομικού και λοιπού προσωπικού των Θεραπευτηρίων και Ιδρυμάτων της Πατρίδος μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων