06/01/2022 06/01/2022 Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα λιμανάκια της Πάρου, στην Παροικιά καθώς και στη Νάουσα για να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Νεαροί κολύμπησαν στα νερά για να περισυλλέξουν πρώτοι τον Σταυρό και να έχουν την Θεία Φώτιση για όλο το χρόνο. Στην Παροικιά Πάρου, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής ,...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 17:38

Ο αγιασμός των υδάτων στην Πάρο

Διαδώστε:
Ο αγιασμός των υδάτων στην Πάρο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα λιμανάκια της Πάρου, στην Παροικιά καθώς και στη Νάουσα για να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των Υδάτων και την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Νεαροί κολύμπησαν στα νερά για να περισυλλέξουν πρώτοι τον Σταυρό και να έχουν την Θεία Φώτιση για όλο το χρόνο.

Στην Παροικιά Πάρου, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής , στις 7.00 το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξέχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Εν συνεχεία ακολούθησε ο Αγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων