02/10/2020 02/10/2020 Την Τετάρτη, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στις Μέλανες Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του νέου Παρεκκλησίου το οποίο είναι αφιερωμένο στην Γέννηση του Σωτήρος Χριστού και την Παναγία την Γοργοεπήκοο, η οποία εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου. Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την αξία της ανεγέρσεως...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 9:22

Θυρανοίξια παρεκκλησίου στην Νάξο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου στην Νάξο

Την Τετάρτη, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στις Μέλανες Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του νέου Παρεκκλησίου το οποίο είναι αφιερωμένο στην Γέννηση του Σωτήρος Χριστού και την Παναγία την Γοργοεπήκοο, η οποία εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την αξία της ανεγέρσεως και κυρίως της λειτουργίας των Ιερών Ναών και ευχήθηκε προς τους κτίτορες και όλους τους συμμετέχοντες πλουσία την ευλογία του Θεού στη ζωή και τα έργα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων