09/05/2021 09/05/2021 Το Σάββατο της Διακαινησίμου 8 Μαΐου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Κεραμωτή της Νάξου όπου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ιερούργησε και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να έχουν πλουσία...
09 Μαΐου, 2021 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 12:21

Τίμησαν τον ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας Άγιο Ιωάννη στη Νάξο

Διαδώστε:
Τίμησαν τον ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας Άγιο Ιωάννη στη Νάξο

Το Σάββατο της Διακαινησίμου 8 Μαΐου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Κεραμωτή της Νάξου όπου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου ιερούργησε και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς να έχουν πλουσία την ευλογία του τιμωμένου Αγίου, ο οποίος κατά παλαιά παράδοση αποτελεί ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας καθώς και επί τη ολοκληρώσει της Διακαινησίμου Εβδομάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων