02/03/2021 02/03/2021 Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Νικολάου του Πλανά του Ναξίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων, Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους...
02 Μαρτίου, 2021 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 17:01

Του Αγίου Νικολάου του Πλανά στη γενέτειρά του

Διαδώστε:
Του Αγίου Νικολάου του Πλανά στη γενέτειρά του

Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Νικολάου του Πλανά του Ναξίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, μετέβη στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων, Νικοδήμου του Αγιορείτου και Νικολάου του Πλανά πόλεως Νάξου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και ιερούργησε.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος.

 

 

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ιερείς της νήσου, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Νάξου καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τους Ιερείς του Ναού και τους συνεργάτες τους για την άρτια διοργάνωση της πανηγύρεως, ευχήθηκε προς όλους τους συμμετέχοντες, πλουσία την χάρη και την ευλογία του εορταζομένου Αγίου στη ζωή και τα έργα τους.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων