15/03/2020 15/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας κατά τη Β’ Κυριακή των Νηστειών, 15 Μαρτίου 2020.  Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) ενώ μετά το “Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου” ...
15 Μαρτίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 13:43

Β΄ Κυριακή των Νηστειών στην Πάρο

Διαδώστε:
Β΄ Κυριακή των Νηστειών στην Πάρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας κατά τη Β’ Κυριακή των Νηστειών, 15 Μαρτίου 2020. 

Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” ανεγνώσθη η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον νέο κορωνοϊό (Covid-19) ενώ μετά το “Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου”  ύστερα από απόφασή της Ιεράς Συνόδου τελέστηκε και Ειδική Δέηση προς τον Οικτίρμων Κύριον υπέρ, αποτροπής εξαπλώσεως της νόσου.

Προ του ”Δι᾿ εὐχῶν” ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τους πιστούς να σεβαστούν τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου καθώς και τα μέτρα πρόληψης της διασποράς σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμοδίων Κρατικών Αρχών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων