03/02/2019 03/02/2019 Την Παρασκευή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Μαρπήσσης Πάρου, όπου τιμάται ιδιαιτέρως η εορτή αυτή και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Μετά την Αρτοκλασία ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του...
03 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2019 - 16:52

Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στην Πάρο

Διαδώστε:
Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου στην Πάρο

Την Παρασκευή το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Μαρπήσσης Πάρου, όπου τιμάται ιδιαιτέρως η εορτή αυτή και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος. Μετά την Αρτοκλασία ο Σεβασμιώτατος απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον δραστήριο Εφημέριο Αιδεσιμωλογιώτατο π. Εμμανουήλ Τζιώτη που διακονεί με αφοσίωση τον λαό και την Εκκλησία της Μάρπησσας. Ας σημειωθεί ότι ο π. Εμμανουήλ είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από εξαετίας υπηρετεί στην ως άνω Ενορία, έχοντας αποκτήσει παραλλήλως με την πρεσβυτέρα του τρία τέκνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων