13/12/2018 13/12/2018 Στο ναό του Αγίου Ανδρέα χτυπάει η καρδιά των Πατρινών και γενικά των Ορθοδόξων Χριστιανών. Εκεί που βρίσκεται η Τιμία Κάρα του Αγίου Ανδρέα και ο Σταυρός του μαρτυρίου του. Για τον Άγιο Ανδρέα και για την Μητρόπολή του, μιλάει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ Χρυσόστομος αναφερόμενος στους θησαυρούς της Ορθοδοξίας και στον αγώνα που...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 10:41

“Η Τιμία Κάρα και ο Σταυρός μαρτυρίου του Αγ.Ανδρέα”

Διαδώστε:
“Η Τιμία Κάρα και ο Σταυρός μαρτυρίου του Αγ.Ανδρέα”

Στο ναό του Αγίου Ανδρέα χτυπάει η καρδιά των Πατρινών και γενικά των Ορθοδόξων Χριστιανών. Εκεί που βρίσκεται η Τιμία Κάρα του Αγίου Ανδρέα και ο Σταυρός του μαρτυρίου του.

Για τον Άγιο Ανδρέα και για την Μητρόπολή του, μιλάει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ Χρυσόστομος αναφερόμενος στους θησαυρούς της Ορθοδοξίας και στον αγώνα που δίνει καθημερινά με τους Ιερείς του για το ποίμνιό τους αλλά και για την διατήρηση όλων όσων έχουμε ως παρακαταθήκη από αγίους και πνευματικές διαδρομές .

Η Μητρόπολη Πατρών μια από τις νευραλγικές Μητροπόλεις, παρουσιάζει πλούσιο έργο κοινωνικό και φιλανθρωπικό αλλά κυρίως πνευματικό.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου

στον συνεργάτη του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Δημήτρη Στρουμπάκο.

μαγνητοσκόπηση Ανδρέας Χαλκιόπουλος

μοντάζ  Παναγιώτης Ποδαρόπουλος

Δείτε επίσης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων