30/11/2018 01/12/2018 Την παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα πολιούχου και προστάτου της Πάτρας στις λατρευτικές εκδηλώσεις έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων,Υπουργοί και Βουλευτές . Ήταν πραγματικά συγκινητική εικόνα να βλέπει κανείς την πολιτική ηγεσία της χώρας να προσκυνά την Τιμία Κάρα ενός μεγάλου Αγίου και τον σταυρό του...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 15:38

Η ηγεσία του τόπου προσκυνά τον Απόστολο Ανδρέα

Διαδώστε:
Η ηγεσία του τόπου προσκυνά τον Απόστολο Ανδρέα

Την παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα πολιούχου και προστάτου της Πάτρας στις λατρευτικές εκδηλώσεις έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων,Υπουργοί και Βουλευτές .

Ήταν πραγματικά συγκινητική εικόνα να βλέπει κανείς την πολιτική ηγεσία της χώρας να προσκυνά την Τιμία Κάρα ενός μεγάλου Αγίου και τον σταυρό του μαρτυρίου του Αγίου Ανδρέα. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αυτές οι εικόνες δίνουν σε όλους κουράγιο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων