20/10/2022 20/10/2022 Ύστερα από έκκληση του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, πλήθος πιστών προσέφερε αίμα για να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών των Νοσοκομείων της Πάτρας αλλά και άλλων περιοχών, στο πλαίσιο εκστρατείας αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη στην Πλατεία Γεωργίου. Η αιμοδοσία έδωσε 127 φιάλες αίματος και πραγματοποιήθηκε, το διάστημα ό 3 έως 15 Οκτωβρίου 2022, σε...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 10:45

127 φιάλες αίματος από την εκστρατεία αιμοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών

Διαδώστε:
127 φιάλες αίματος από την εκστρατεία αιμοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών

Ύστερα από έκκληση του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, πλήθος πιστών προσέφερε αίμα για να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών των Νοσοκομείων της Πάτρας αλλά και άλλων περιοχών, στο πλαίσιο εκστρατείας αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη στην Πλατεία Γεωργίου.

Η αιμοδοσία έδωσε 127 φιάλες αίματος και πραγματοποιήθηκε, το διάστημα ό 3 έως 15 Οκτωβρίου 2022, σε συνεργασία με τα αιματολογικά κέντρα και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Νοσοκομείων Γ.Π.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και «Άγιος Ανδρέας», Πατρών.

Την ευθύνη της αιμοδοσίας και την οργάνωση είχε, ο υπεύθυνος του τομέα αιμοδοσίας τής Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Περικλής Ρίπισης, Προϊστάμενος τού Ιερού Ναού Παντοκράτορος Πατρών, ο οποίος μαζί με τους Συνεργάτες του, τον συνεφημέριό του π. Νικόλαο Τριανταφύλλη και άλλους, εργάστηκαν φιλοτίμως για μια ακόμη φορά, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα πολλών συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος επαίνεσε τόσο τον π. Περικλή για τον ζήλο με τον οποίο εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα, που τού έχει αναθέσει η Ιερά Μητρόπολη, όσο και τους συνεργάτες του, ως και όλους όσοι προσήλθαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων