12/01/2024 12/01/2024 Με την ευκαιρία της απαρχής του νέου έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, εκλήθη ευγενώς από τον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, προκειμένου να τελέσει αγιασμό, στα Γραφεία της Υπηρεσίας και να μιλήσει στο προσωπικό της Υπηρεσίας. Ο Σεβασμιώτατος μετά τον αγιασμό, μίλησε στο προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ, ευχαρίστησε τον παριστάμενο, Περιφερειακό Διοικητή των...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 14:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 14:09

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο στην 6η ΕΜΑΚ Πατρών

Διαδώστε:
Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο στην 6η ΕΜΑΚ Πατρών

Με την ευκαιρία της απαρχής του νέου έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, εκλήθη ευγενώς από τον Διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, προκειμένου να τελέσει αγιασμό, στα Γραφεία της Υπηρεσίας και να μιλήσει στο προσωπικό της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος μετά τον αγιασμό, μίλησε στο προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ, ευχαρίστησε τον παριστάμενο, Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών κ. Χριστοφόρο Μπόκα και τον Διοικητή της ΕΜΑΚ, κ. Θεόδωρο Φιλιππόπουλο.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε πνευματικά στους υπηρετούντας στην, τόσο, νευραλγική αυτή Υπηρεσία, τους συνέστησε να συνεχίσουν να ζούν πνευματικά, να προσεύχωνται και να ζούν εν αγάπη και αγαστή συνεργασία.

Ο Ιεράρχης, αναφέρθηκε στην μεγάλη υπηρεσία, που προσφέρουν οι υπηρετούντες στην ΕΜΑΚ, σε δύσκολες καταστάσεις, σώζοντας με κίνδυνο της ζωής τους, όχι μόνο περιουσίες, αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Επίσης, διαβεβαίωσε όλους ότι τους συνοδεύει η πατρική του αγάπη και η θερμή προσευχή του και τόνισε ιδιαιτέρως την αρίστη συνεργασία μεταξύ της εν λόγω Υπηρεσίας και της τοπικής Εκκλησίας. Σε όλους δε προσέφερε μικρές ευλογίες.

Ο Διοικητής της ΕΜΑΚ, εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς τον Σεβασμιώτατο, του προσέφερε, το έμβλημα της 6ης ΕΜΑΚ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων