30/06/2020 30/06/2020 Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ζαβλανίου Πατρών την παραμονή της εορτής των Δώδεκα Αποστόλων.  Μετά τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος προεχείρισε Πρωτοπρεσβύτερο τον Ιερέα της Ενορίας π. Χρήστο Μήλα και τον επαίνεσαι για την πολυετή εργασία του και τις προσπάθειές του για την ανέγερση του νέο...
30 Ιουνίου, 2020 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 19:58

Αγιασμός και Εγκαίνια στο νέο Πνευματικό Κέντρο

Διαδώστε:
Αγιασμός και Εγκαίνια στο νέο Πνευματικό Κέντρο

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ζαβλανίου Πατρών την παραμονή της εορτής των Δώδεκα Αποστόλων. 

Μετά τον Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος προεχείρισε Πρωτοπρεσβύτερο τον Ιερέα της Ενορίας π. Χρήστο Μήλα και τον επαίνεσαι για την πολυετή εργασία του και τις προσπάθειές του για την ανέγερση του νέο μεγαλοπρεπούς Ιερού Ναού του Τιμίου Προδρόμου πλησίον του παλαιού μικρού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη διδασκαλία των Αγίων Αποστόλων και στην Αποστολικότητα της Αγίας του Χριστού Ορθοδόξου Εκκλησίας και για την σωτηρία ανάγκης τηρήσεως απαραχαράκτου της Αποστολικής παραδόσεως όπως επισημαίνει ο Απόστολος Παύλος.

Τέλος τελέστηκε ο Αγιασμός των Εγκαινίων του Πνευματικού κέντρου της Ενορίας στον ημιυπόγειο χώρο κάτω από τον ανεγειρόμενο Ιερό Ναό που θα φιλοξενούνται οι πνευματικές συγκεντρώσεις τα κατηχητικά σχολεία και άλλα. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων