20/02/2022 20/02/2022 Αισιόδοξοι δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί για την εξέλιξη της υγείας του Θεοφιλεστάτου Επίσκοπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση για τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Ο Επίσκοπος υποστηρίζεται με αναπνευστική μάσκα και υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ οι εξετάσεις του δεν δείχνουν κάποιο σημάδι επιδείνωσης. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 12:23

Αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του Επισκόπου Κερνίτσης

Διαδώστε:
Αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του Επισκόπου Κερνίτσης

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί για την εξέλιξη της υγείας του Θεοφιλεστάτου Επίσκοπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση για τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Ο Επίσκοπος υποστηρίζεται με αναπνευστική μάσκα και υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ οι εξετάσεις του δεν δείχνουν κάποιο σημάδι επιδείνωσης.

Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο οι θεράποντες ιατροί του αισιοδοξούν, θεωρώντας πως πιθανότατα θα ανταποκριθεί θετικά στη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων