23/02/2022 23/02/2022 Στο σπίτι του αναρρώνει από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου είχε εισαχθεί και νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη με πνευμονία. Η πατρινή ιστοσελίδα thebest.gr επικοινώνησε μαζί του και του ευχήθηκε περαστικά και «σιδερένιος». Ο κ. Χρύσανθος ήταν...
23 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 13:31

Αναρρώνει σπίτι του μετά την πνευμονία ο Επίσκοπος Κερνίτσης

Διαδώστε:
Αναρρώνει σπίτι του μετά την πνευμονία ο Επίσκοπος Κερνίτσης

Στο σπίτι του αναρρώνει από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.Χρύσανθος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου είχε εισαχθεί και νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη με πνευμονία.

Η πατρινή ιστοσελίδα thebest.gr επικοινώνησε μαζί του και του ευχήθηκε περαστικά και «σιδερένιος». Ο κ. Χρύσανθος ήταν σε καλή διάθεση και η πρώτη του κουβέντα ήταν να επαινέσει και να ευχαριστήσει τον ιατρό πνευμονολόγο Λεωνίδα Στέλλα, έναν εκλεκτό γιατρό που συνδυάζει άριστα τον επιστήμονα με τον άνθρωπο, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο κ. Χρύσανθος επαίνεσε και όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ενώ είπε ακόμα πως θ’ ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν και σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερος και υγιής στα ιερατικά και πνευματικά του καθήκοντα κοντά στον κόσμο και την εκκλησία.

Με πληροφορίες από thebest.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων