17/11/2020 17/11/2020 Mε την συμπλήρωση 12 ετών από της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Πατρών Νικοδήμου, ανεπέμφθη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου στις 16.11.2020, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών. Επίσης ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιερέως, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 9:50

Δέηση για τον προκάτοχό του και τον μακαριστό Λαγκαδά

Διαδώστε:
Δέηση για τον προκάτοχό του και τον μακαριστό Λαγκαδά

Mε την συμπλήρωση 12 ετών από της κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Πατρών Νικοδήμου, ανεπέμφθη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου στις 16.11.2020, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιερέως, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου του Επισκοπείου Πατρών, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Δέηση επίσης ανέπεμψε ο Σεβασμιώτατος υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Λαγκαδά κυρού Ιωάννου, ο οποίος μετέστη προς Κύριον την Κυριακή 15.11.2020. Ο μακαριστός Ιεράρχης, ήτο ένας λαμπρός Αρχιερεύς, ο οποίος εποίμανε την Ιερά Μητρόπολη του Λαγκαδά εν οσιότητι και δικαιοσύνη, εργαζόμενος με αυταπάρνηση υπέρ του ποιμνίου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων