19/04/2022 19/04/2022 Την τρίτη θέση στους πανελλήνιους αγώνες TAEΚBONTO, κατέκτησε ο μαθητής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, Κωνσταντίνος Βάρσος, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του και την επιμέλειά του στα μαθήματα. Τον μαθητή συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, όπως και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κόττορος, οι Καθηγητές και όλοι οι συμμαθητές του. Ο...
19 Απριλίου, 2022 - 8:37

Διάκριση του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών σε Πανελληνίους Αγώνες

Διαδώστε:
Διάκριση του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών σε Πανελληνίους Αγώνες

Την τρίτη θέση στους πανελλήνιους αγώνες TAEΚBONTO, κατέκτησε ο μαθητής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, Κωνσταντίνος Βάρσος, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του και την επιμέλειά του στα μαθήματα.

Τον μαθητή συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, όπως και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κόττορος, οι Καθηγητές και όλοι οι συμμαθητές του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και στον διακριθέντα μαθητή και στους άλλους μαθητές, να προκόπτουν ιδιαιτέρως και στους πνευματικούς αγώνες και τα άγια αθλήματα και τους μίλησε για την αξία του ανθρώπου και τον αγιασμό του, ως ψυχοσωματικής οντότητος, όπως δημιουργήθηκε από τον Θεό. Το σώμα, είπε, αγωνίζεται μαζί με την ψυχή και γι’ αυτό οι Άγιοι χαριτώνονται από τον Θεό, με αποτέλεσμα να έχωμε ως μεγίστη ευλογία από τον Θεό τα άγια και ιερά Λείψανά τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Πάσχα πανευφρόσυνο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων