04/04/2024 04/04/2024 Στην πόλη της Πάτρας λειτουργεί το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, το οποίο είναι ισότιμο πλέον με τα πρότυπα Λύκεια της Πατρίδας μας. Η εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Λύκεια, γίνεται με εξετάσεις, όπως σε όλα τα Πρότυπα Λύκεια. Η προθεσμία υποβολής των απαραιτήτων δικαιολογητικών, αιτήσεως κ.λ.π. έχει ορισθεί από το Υπουργείο Παιδείας, έως και τις 17 Απριλίου....
04 Απριλίου, 2024 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 13:10

Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών

Διαδώστε:
Εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών

Στην πόλη της Πάτρας λειτουργεί το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, το οποίο είναι ισότιμο πλέον με τα πρότυπα Λύκεια της Πατρίδας μας. Η εισαγωγή μαθητών στα Εκκλησιαστικά Λύκεια, γίνεται με εξετάσεις, όπως σε όλα τα Πρότυπα Λύκεια.

Η προθεσμία υποβολής των απαραιτήτων δικαιολογητικών, αιτήσεως κ.λ.π. έχει ορισθεί από το Υπουργείο Παιδείας, έως και τις 17 Απριλίου.

Στο Εκκλησιαστικό Λύκειο, φοιτούν και αγόρια και κορίτσια. Οι απόφοιτοι δύναται να επιλέξουν εκτός από τις Θεολογικές Σχολές και οποιαδήποτε άλλη, στα Α.Ε.Ι.

“Παρακαλούμε να σπεύσετε, οι ενδιαφερόμενοι, για τις απαραίτητες ενέργειες, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί από το Υπουργείο. Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να επικοινωνήτε με το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών η με την Ιερά Μητρόπολη”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εκκλησιαστικά Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισαγωγής για το σχολικό έτος 2024-2025 – Η διαδικασία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων