24/05/2024 24/05/2024 Με την ευκαιρία της επετείου της αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως από τους Τούρκους (29 Μαίου 1453), η Ιερά Μητρόπολις Πατρών, προκειμένου να τιμήσει τους Ήρωες και Μάρτυρες της Βασιλίδος των πόλεων, θα πραγματοποιήση τις παρακάτω εκδηλώσεις. Τετάρτη 29 Μαϊου  Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελιστρίας, Πατρών Ώρα 7 – 10 π.μ. Όρθρος – Αρχιερατική Θεία Λειτουργία – Μνημόσυνο υπέρ...
24 Μαΐου, 2024 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024 - 17:42

Εκδήλωση με αφορμή της Άλωση της Κωνσταντινούπολης από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Διαδώστε:
Εκδήλωση με αφορμή της Άλωση της Κωνσταντινούπολης από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών

Με την ευκαιρία της επετείου της αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως από τους Τούρκους (29 Μαίου 1453), η Ιερά Μητρόπολις Πατρών, προκειμένου να τιμήσει τους Ήρωες και Μάρτυρες της Βασιλίδος των πόλεων, θα πραγματοποιήση τις παρακάτω εκδηλώσεις.

Τετάρτη 29 Μαϊου 

Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελιστρίας, Πατρών

Ώρα 7 – 10 π.μ.

Όρθρος – Αρχιερατική Θεία Λειτουργία – Μνημόσυνο υπέρ των προασπιστών της Κωνσταντινουπόλεως, Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συμπολεμιστών αυτού.

Ώρα 8 το βράδυ.

Διακίδειος Σχολή Λαού Πατρών

Εκδήλωσις προς τιμήν των αοιδίμων Ηρώων και Μαρτύρων των υπερασπιστών της Βασιλευούσης, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο.

“Η παρουσία όλων μας, τόσο κατά την Θεία Λειτουργία, όσο και κατά την απογευματινήν Εκδήλωση είναι αναγκαία προκειμένου και τους Ήρωας να τιμήσωμε και μηνύματα απαραίτητα για μας και την πορεία του τόπου μας να πάρωμε”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης. Πατρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων