21/02/2019 21/02/2019 Η είδηση της εκδημιας του Πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Αθανάσιου Σταματόπουλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος σε ηλικία 65 ετών προκάλεσε θλίψη στο Προάστιο της Πάτρας Μποζαϊτικα. Ο αγαπητός ιερέας έδωσε μάχη με ασθένεια τον τελευταίο καιρό από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι από τον...
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:33

Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος

Η είδηση της εκδημιας του Πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Αθανάσιου Σταματόπουλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος σε ηλικία 65 ετών προκάλεσε θλίψη στο Προάστιο της Πάτρας Μποζαϊτικα. Ο αγαπητός ιερέας έδωσε μάχη με ασθένεια τον τελευταίο καιρό από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, ενώ το σκήνωμά του θα βρίσκεται στο Ναό από τις 7 το πρωί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων