23/12/2022 23/12/2022 Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, στον πολυχώρο ROYAL Πατρών, η χορωδία BelCantes, του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, της Εγλυκάδος Πατρών, παρουσίασε ένα θαυμάσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Συμμετείχαν, το μουσικό σύνολο Βelles, ως και τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Πατρών (Ακορτεονάτα, παιδική χορωδία και ορχήστα Δωματίου). Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 14:29

Εντυπωσιακή εμφάνιση της χορωδίας Bel cantes του Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδος, Πατρών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εντυπωσιακή εμφάνιση της χορωδίας Bel cantes του Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδος, Πατρών (ΦΩΤΟ)

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, στον πολυχώρο ROYAL Πατρών, η χορωδία BelCantes, του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, της Εγλυκάδος Πατρών, παρουσίασε ένα θαυμάσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Συμμετείχαν, το μουσικό σύνολο Βelles, ως και τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Πατρών (Ακορτεονάτα, παιδική χορωδία και ορχήστα Δωματίου).

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος, ο οποίος καλωσόρισε το πλήθος των Πατρέων που κατέκλυσε τον χώρο και ανεφέρθη στο ιστορικό της ιδρύσεως της χορωδίας και της μέχρι τώρα πορείας και προόδου της, ως και στα άλλα μουσικά σύνολα που ελαβαν μέρος στην εκδήλωση. Την διεύθυνση των χορωδιακών τμημάτων είχε η κ. Ελένη Δρουκοπούλου, ενώ την διεύθυνση της ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου είχε ο κ. Σταμάτης Λέκκας.

Την λαμπρά και θαυμάσια αυτή εκδήλωση έκλεισε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εν συντόμω, παρουσίασε την θεολογία της εορτής της γεννήσεως του Σωτήρος και παρομοίασε το πλήθος των συμμετασχόντων παιδιών, αλλά και των μεγαλυτέρων, ως τους αγγέλους που προπορεύονται, ώστε να ετοιμάσουν το τόπον εν τω Σπηλαίω, για την Γέννηση του Σωτήρος, αλλά και να εισαγάγουν και εμάς στο μέγα της Θείας Οικονομίας Μυστήριο.

Ευχαρίστησε όλους και τους επήνεσε από καρδίας, ευλόγησε δε τα παιδιά και ευχήθηκε να εορτάσωμε όλοι Πανευφρόσυνα Χριστούγεννα μέσα από την Μυστηριακή ζωή της Αγίας μας Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων