02/05/2024 02/05/2024 Εν όψει του Αγίου Πάσχα, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ευρέθη για μια ακόμη φορά κοντά στους αδελφούς, που ευρίσκονται στα Ιδρύματα της πόλεως του Αγίου Ανδρέου και ευχήθηκε πατρικά, από καρδίας τα δέοντα, Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε ηθικώς και υλικώς και εξέφρασε τον έπαινο και την ευαρέσκεια, στα Διοικητικά Συμβούλια και στους Εργαζομένους στους χώρους...
02 Μαΐου, 2024 - 7:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 8:09

Επισκέψεις του Μητροπολίτη Πατρών στα Ιδρύματα της πόλεως

Διαδώστε:
Επισκέψεις του Μητροπολίτη Πατρών στα Ιδρύματα της πόλεως

Εν όψει του Αγίου Πάσχα, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ευρέθη για μια ακόμη φορά κοντά στους αδελφούς, που ευρίσκονται στα Ιδρύματα της πόλεως του Αγίου Ανδρέου και ευχήθηκε πατρικά, από καρδίας τα δέοντα,

Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε ηθικώς και υλικώς και εξέφρασε τον έπαινο και την ευαρέσκεια, στα Διοικητικά Συμβούλια και στους Εργαζομένους στους χώρους αυτούς της αγάπης.

Ο Σεβασμιώτατος επεσκέφθη:

α) Τις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών

β) Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

γ) Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο

δ) Το Ίδρυμα Μέριμνα

ε) Την Κιβωτό της Αγάπης και

στ) το Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Ανήμερα το Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος θα ευρεθή και πάλι κοντά σε ενδεείς και εμπεριστάτους αδελφούς μας, για να τους μεταφέρη το μήνυμα της χαράς και της αγάπης της Αναστάσεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων