17/02/2022 17/02/2022 Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Πύραρχος κ. Βασίλειος Σολδάτος. Οι δύο Αξιωματικοί, έλαβαν την ευχή και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου για την Υπηρεσία τους στην Περιφέρεια και την Αχαΐας...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 15:02

Επίσκεψη Διοικητών της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη Διοικητών της Πυροσβεστικής στον Μητροπολίτη Πατρών

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας, Πύραρχος κ. Βασίλειος Σολδάτος.

Οι δύο Αξιωματικοί, έλαβαν την ευχή και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου για την Υπηρεσία τους στην Περιφέρεια και την Αχαΐας και εξέφρασαν τον σεβασμό τους προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους στην Εκκλησία .

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε από μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, τους ευχαρίστησε για την Υπηρεσία που προσφέρουν στην κοινωνία και την Πατρίδα μας και ευχήθηκε να έχουν υγεία και δύναμη από τον Θεό στη δύσκολη, πολυεύθυνη, αλλά και εν πολλοίς επικίνδυνη αποστολή και υπηρεσία τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων