12/07/2023 12/07/2023 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επισκέφθησαν οι εκπαιδευόμενοι, στο ΚΕΤΧ Πατρών, Ανθυπολοχαγοί της Τάξεως ΣΣΕ 23, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του ΚΕΤΧ κ. Ευάγγελο Τούνταν. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τους Εκπαιδευομένους Ανθυπολοχαγούς με αγάπη, τους μίλησε πνευματικά και για την τιμή που περιποιεί σ’ αυτούς η υπηρεσία τους στον Ελληνικό Στρατό και τους προσέφερε από μίαν...
12 Ιουλίου, 2023 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 15:38

Επίσκεψη εκπαιδευομένων Ανθυπολοχαγών στο ΚΕΤΧ Πατρών στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη εκπαιδευομένων Ανθυπολοχαγών στο ΚΕΤΧ Πατρών στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επισκέφθησαν οι εκπαιδευόμενοι, στο ΚΕΤΧ Πατρών, Ανθυπολοχαγοί της Τάξεως ΣΣΕ 23, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του ΚΕΤΧ κ. Ευάγγελο Τούνταν.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τους Εκπαιδευομένους Ανθυπολοχαγούς με αγάπη, τους μίλησε πνευματικά και για την τιμή που περιποιεί σ’ αυτούς η υπηρεσία τους στον Ελληνικό Στρατό και τους προσέφερε από μίαν εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων