08/07/2020 08/07/2020 Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν στο Γραφείο του ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων, μετά την πρόσφατη εκλογή τους. Ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Χαροκόπος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου για το νέο ξεκίνημα...
08 Ιουλίου, 2020 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2020 - 12:03

Επίσκεψη νεοεκλεγέντων Ομοσπονδίας ΑμεΑ στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη νεοεκλεγέντων Ομοσπονδίας ΑμεΑ στον Μητροπολίτη Πατρών

Tον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν στο Γραφείο του ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων, μετά την πρόσφατη εκλογή τους.

Ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Χαροκόπος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευχή του Σεβασμιωτάτου για το νέο ξεκίνημα και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στους ανθρώπους με αναπηρία. Συμφωνήθηκε δε να προωθηθεί η περαιτέρω συνεργασία και να διαμορφωθεί από κοινού πρωτόκολλο συνεργασίας, προκειμένου να προωθηθούν ενέργειες για την βελτίωση της ποιότητος της ζωής των ανθρώπων με αναπηρία, όπως προσβασιμότητα, ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κ.λ.π.

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε το Δ.Σ. της ως άνω Περιφερειακής Ομοσπονδίας, ότι όπως μέχρι τώρα ήτο μαζί τους με την πατρική του αγάπη, την προσευχή και την επιστήριξή του, έτσι και στην συνέχεια θα στηρίξει όλες τις προσπάθειές τους για το καλό των Μελών και την προώθηση των αιτημάτων τους και των ενεργειών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων