18/11/2022 19/11/2022 Στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς για θέματα που αφορούν την πόλη των Πατρών και την ευρύτερη περιοχή σχετικά με το αντικείμενο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Υπουργός Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022. Οι δύο πλευρές είχαν για αρκετή ώρα συζήτηση για...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 19:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2022 - 3:57

Επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως στον Μητροπολίτη Πατρών

Στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς φορείς για θέματα που αφορούν την πόλη των Πατρών και την ευρύτερη περιοχή σχετικά με το αντικείμενο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Υπουργός Νίκη Κεραμέως επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στο Επισκοπείο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022.

Οι δύο πλευρές είχαν για αρκετή ώρα συζήτηση για σοβαρά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, αλλά και γενικότερα για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Εν συνεχεία η Υπουργός, συνοδευόμενη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, όπου προσκύνησε την χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου, τον Σταυρό του μαρτυρίου Του και την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Όρους των Ελαιών, η οποία κομίσθηκε για λίγες ημέρες από τα Ιεροσόλυμα στην Πάτρα προς ευλογία του ευσεβούς λαού.

Επίσης η κα Κεραμέως επισκέφθηκε τον Παλαιό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα, όπου προσκύνησε τον τάφο του Πρωτοκλήτου.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε, ως ευλογία, στην Υπουργό μια Ιερά Εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων