03/11/2022 03/11/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για από κοινού δράσεις...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 13:56

Επίσκεψη του νέου Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, ο νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για από κοινού δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και Ε.Α.Π. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα στον νέο Πρόεδρο του ΕΑΠ και του προσέφερε ως ευλογία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων