19/07/2022 19/07/2022 Στο Επισκοπείο των Πατρών δέχθηκε τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Σκρέκα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, στο πλαίσιο της επισκέψεως του Υπουργού στην Πάτρα. Στην συνάντηση, η οποία διήρκησε πάνω από μία ώρα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και άλλα από την επικαιρότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο. Στην συνέχεια ο...
19 Ιουλίου, 2022 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 15:48

Επίσκεψη υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Επίσκεψη υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος στον Μητροπολίτη Πατρών

Στο Επισκοπείο των Πατρών δέχθηκε τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Σκρέκα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, στο πλαίσιο της επισκέψεως του Υπουργού στην Πάτρα.

Στην συνάντηση, η οποία διήρκησε πάνω από μία ώρα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και άλλα από την επικαιρότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικότερο επίπεδο.

Στην συνέχεια ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε προσκυνηματικά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο, όπου ξεναγήθηκε πνευματικά υπό του Ιεράρχου και προσκύνησε την Αγία Κάρα, τον Σταυρό του Μαρτυρίου και τον Τάφο του Αποστόλου Ανδρέου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Υπουργό τα δέοντα για επιτυχία στο έργο του, ως Υπουργός, και γενικότερα στην ζωή του και του προσέφερε ως ευλογία ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων