24/02/2021 24/02/2021 Στο απομεμακρυσμένο χωριό Πόρτες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες ανακαινίσεως που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ενοριακό Ναό του χωριού. Ο Ιερός Ναός τιμάται στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος, αλλά εξόχως εκεί εορτάζεται και ο Άγιος ένδοξος Μεγαλομάρτυς Δημήτριος. Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον Εφημέριο της Ενορίας...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 10:56

Επίβλεψη εργασιών σε Ναούς πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Πατρών

Διαδώστε:
Επίβλεψη εργασιών σε Ναούς πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Πατρών

Στο απομεμακρυσμένο χωριό Πόρτες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες ανακαινίσεως που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ενοριακό Ναό του χωριού.

Ο Ιερός Ναός τιμάται στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος, αλλά εξόχως εκεί εορτάζεται και ο Άγιος ένδοξος Μεγαλομάρτυς Δημήτριος.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον Εφημέριο της Ενορίας π. Νικόλαο Δαραμούσκα, για την πορεία των εργασιών και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες, προκειμένου να συνεχιστεί  απρόσκοπτα το επιτελούμενο έργο στον εξωτερικό χώρο και φέροντα οργανισμό του Ναού.

Επίσης δόθηκαν οδηγίες από τον Σεβασμιώτατο και για την απαρχή των εργασιών ανακαινίσεως του εσωτερικού του Ιερού Ναού.

Για τον ίδιο λόγο επίσης, μετέβη στο κοιμητήριο της Ενορίας και εκεί έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την ανακαίνιση του κοιμητηριακού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Ιερέα και δι’ αυτού το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και διαβεβαίωσε ότι θα είναι, όπως μέχρι σήμερα, και στη συνέχεια, συμπαραστάτης στο πνευματικό και γενικότερο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων