09/03/2022 09/03/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος με ανακοίνωσή του εκφράζει σειρά ευχαριστιών ύστερα από την αίσια έκβαση στην περιπέτεια της υγείας του. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθοςαφού έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένεκα της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του, ανέπεμψε δοξολογία προς τον Άγιο Τριαδικό...
09 Μαρτίου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2022 - 15:03

Ευχαριστίες του Επισκόπου Κερνίτσης μετά την ανάρρωσή του

Διαδώστε:
Ευχαριστίες του Επισκόπου Κερνίτσης μετά την ανάρρωσή του

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος με ανακοίνωσή του εκφράζει σειρά ευχαριστιών ύστερα από την αίσια έκβαση στην περιπέτεια της υγείας του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθοςαφού έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ένεκα της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του, ανέπεμψε δοξολογία προς τον Άγιο Τριαδικό Θεό ως και στον Άγιο ένδοξο Απόστολο Ανδρέα για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας που του χορηγήθηκε καθώς και για την ταχύτατη ανάρρωσή του.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει προς το σεπτό πρόσωπο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για τις εγκάρδιες, Πατριαρχικές ευχές και ευλογίες του, προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Πατρών κ. Χρυσόστομο για το πατρικό του ενδιαφέρον και για την καθ’ ημέραν προσευχήν του και επικοινωνία.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους Σεβασμιωτάτους αγίους Αρχιερείς, τους Κληρικούς και τις Μοναστικές Αδελφότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τις Αρχές, καθώς και απαξάπαντες τους ευσεβείς χριστιανούς που με τις προσευχές και τις δεήσεις τους στάθηκαν αρωγοί σ’ αυτήν την περιπέτεια.

Τέλος, ευγνωμοσύνη απευθύνει προς τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», ιδιαιτέρως δε στον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα και στην επιστημονική του ομάδα, καθώς και σε όλους τους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου.

Εις όλους ο Θεοφιλέστατος εύχεται ταπεινά καλή και ευλογημένη Τεσσαρακοστή, να έχουν όλοι όλα τα καλά του Θεού και τις χαρές του Παραδείσου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων