14/09/2021 14/09/2021 Τον Αγιασμό σε Σχολεία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό: α) στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, β) στο 9ο Γυμνάσιο και 13ο Λύκειο Πατρών, γ) στο Στρούμπειο 2ο Δημοτικό Σχολείο δ) στο νέο σχολείο που άνοιξε στην Πάτρα για τα παιδιά...
14 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2021 - 18:23

Ευχές Μητροπολίτη Πατρών σε Μαθητές και Εκπαιδευτικούς

Διαδώστε:
Ευχές Μητροπολίτη Πατρών σε Μαθητές και Εκπαιδευτικούς

Τον Αγιασμό σε Σχολεία με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό: α) στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, β) στο 9ο Γυμνάσιο και 13ο Λύκειο Πατρών, γ) στο Στρούμπειο 2ο Δημοτικό Σχολείο δ) στο νέο σχολείο που άνοιξε στην Πάτρα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ε) στην Τριάντειο Επαγγελματική Σχολή.

Σε όλα τα Σχολεία ο Σεβασμιώτατος μίλησε από καρδίας και ευχήθηκε στους Μαθητές, στους Δασκάλους και τους Καθηγητές τα δέοντα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων