19/03/2022 19/03/2022 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης επισκέφτηκε τον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, ημέρα που ο Θεοφιλέστατος άγει τα ονομαστήρια του. Ο Υφυπουργός εξέφρασε τις ευχές του στον Επίσκοπο Κερνίτσης, ενώ παράλληλα με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μνεία στο «σπάνιο ήθος του και το ιδιαίτερο πνευματικό του ανάστημα». «Σήμερα...
19 Μαρτίου, 2022 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 16:40

Ευχές του ΥΦΥΠΕΞ Α. Κατσανιώτη στον Επίσκοπο Κερνίτσης

Διαδώστε:
Ευχές του ΥΦΥΠΕΞ Α. Κατσανιώτη στον Επίσκοπο Κερνίτσης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης επισκέφτηκε τον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, ημέρα που ο Θεοφιλέστατος άγει τα ονομαστήρια του.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε τις ευχές του στον Επίσκοπο Κερνίτσης, ενώ παράλληλα με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μνεία στο «σπάνιο ήθος του και το ιδιαίτερο πνευματικό του ανάστημα».

«Σήμερα το πρωί είχα την χαρά να επισκεφτώ τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, Βοηθό Επίσκοπο της Μητροπόλεως Πατρών, για να του ευχηθώ για τα ονομαστήριά του. Ο Θεοφιλέστατος κοσμεί την τοπική μας εκκλησία με το σπάνιο ήθος του και το ιδιαίτερο πνευματικό του ανάστημα. Οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν πάντοτε.», αναφέρει ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων