03/06/2020 03/06/2020 Το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μετέβη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών κάτω από το Γηροκομειό και τέλεσε την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Οσίας Μητρός Ιερείας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στους πνευματικούς αγώνες της Οσίας Ιερείας για τον αγιασμό και την...
03 Ιουνίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 21:53

Ευχήθηκε στην Ηγουμένη Γερόντισσα Ιερεία για τα ονομαστήρια της

Διαδώστε:
Ευχήθηκε στην Ηγουμένη Γερόντισσα Ιερεία για τα ονομαστήρια της

Το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μετέβη στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών κάτω από το Γηροκομειό και τέλεσε την Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Οσίας Μητρός Ιερείας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στους πνευματικούς αγώνες της Οσίας Ιερείας για τον αγιασμό και την σωτηρία της ενώ προέτρεψε τους πιστούς να αγαπήσουν τον Ουρανό την Βασιλεία του Θεού και τον αγιασμό τους διότι τούτο εστί το θέλημα του θεού  ο αγιασμός ημών.

Κλείνοντας ο κ. Χρύσανθος ευχήθηκε τα δέοντα στην Γερόντισσα Ιερεία (ηγουμένη του γυναικείου μοναστηριού του Προφήτη Ηλία) για τα ονομαστήριά της και μετέφερε τόσο προς την ίδια την καθηγουμένη όσο και προς το εκκλησίασμα τις θερμές εγκάρδιες ευχές του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για έτη πολλά, ευλογημένα, αγιασμένα, καρποφόρα και πολύκαρπα.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε στον κ. Χρύσανθο και σε όλο το εκκλησίασμα πλούσιο μοναστηριακό κέρασμα και άρτος.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Μήλιας ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Ομπλού π. Νεκταρίου Κωτσάκη, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Ταρσινός από την ενορία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης και ο διάκονος π. Αλέξανδρος Παναγόπουλος, αδελφός την Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.

 

ΠΗΓΗ: THEBEST

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων